Svadobné oznámenia maľované akvarelom | Transparent minimal
55
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-55,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-line-through,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Transparent minimal

Jednoduché grafické oznámenie s písmom v štýle modernej kaligrafie má šmrnc vďaka tlači na priehľadný papier.

 

Oznámenie je tlačené na pevnom transprarentom 200g papieri a pozvánka k svadobnému stolu na 250g matnom prírodnom papieri v prírodnej farbe (ivory) najvyššej kvality. Možnosť vytlačiť oznámenie  na nepriehľadnom papieri a pozvánky k stolu na transparentom.

 

Cena 1,19€ platí pre svadobné oznámenie formátu A6. Kompletný svadobný set obsahuje okrem svadobného oznámenia aj pozvánku k svadobnému stolu a sivú obálku s vnútornou vzorovanou vložkou. Objednať si môžete tie tlačoviny, ktoré Vám vyhovujú a počet nemusí byť totožný. V štýle tohto svadobného oznámenia je možné objednať si aj svadobné menu, menovky, zasadací poriadok, ďakovné kartičky, čísla stola, etikety na fľaše a pod.

 

V prípade záujmu o naše oznámenia nám napíšte správu. Radi zodpovieme Vaše otázky a spoločne pre Vás pripravíme ponuku na mieru.

 

Oznámenie: A6

Pozvánka k stolu: A7

Obálka: C6

 

Objednať

Vyplnte prosím kontaktný formulár.